Zgjedhjet si zgjidhje!

Për zhvillimet politike  para vendimit të Gjykatës Kushtetuese për dekretin e presidentit dhe krijimin e Qeverisë së re ka folur analisti Belul Beqaj.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!