Vushtrriasit i hapet rast në polici pasi nuk u vetizolua

Policia e Kosovës  ka iniciuar rast ndaj një personi të dyshuar në Vushtrri për përhapje të virusit COVID-19.

Sipas policisë, dje rreth orës 17:30 i dyshuari është takuar jashtë shtëpisë së tij dhe i njëjti nuk i është përmbajtur rekomandimeve për vetizolim.

Ndaj të njëjtit, me vendim të prokurorit është iniciuar rast nga ana e policisë.