Ilustrim

Vushtrriasi raporton në Polici ngacmimin online ndaj djalit të tij

Një burrë  ka raportuar në Polici se djali i ti, i mitur ka pranuar fotografi dhe përmbajtje të ndryshme të urrejtjes racore dhe religjioze nga një person i pa njohur.

Rasti ka ndodhur në Vushtrri, më 13 prill.

Sipas raportit policor rasti është duke u hetuar.