Ilustrim

Vushtrri, zhduket një vajzë

Një qytetar nga Vushtrria ka raportuar në Polici zhdukjen e së bijës.

Qytetari ka thënë se vajza e tij ka dalë më 8 prill nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Rasti vazhdon të hetohet.