FOTO: Ilustrim

Vushtrri, shtetasi i Shqipërisë dyshohet se u regjistrua ilegalisht në Vushtrri

Një burrë është arrestuar dje në Vushtrri person i dyshuar është arrestuar gjatë ditës së djeshme në Vushtrri për keqpërdorim të detyrës zyrtare, dhe legalizim të përmbajtjes së rreme.

Sipas njoftimit, rasti ka ndodhur gjatë viti 2017- 2018, ku i dyshuari, shtetas i Shqipërisë, në bashkëveprim me të dyshuarin tjetër, po ashtu shtetas i Shqipërisë i cili gjendet në arrati, përmes një zyrtare të gjendjes civile në Vushtrri, kanë arritur që në mënyrë të kundërligjshme të regjistrohen në regjistrin elektronik qendror të gjendjes civile në Vushtrri.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.