Policia e Kosovës

Vushtrri, një vajzë e mitur raportohet e zhdukur

Një burrë nga fshati Reznik në Vushtrri ka njoftuar Policinë se vajza e tij e mitur është zhdukur.

Sipas tij, e mitura ka dalë nga shtëpia më datë 25 mars në ora 12:00 dhe deri më tani nuk ka njohuri se ku gjendet.

“Sipas ankuesit është hera e parë që vajza e tij ka dalë prej shtëpie dhe nuk ka njohuri se ku ndodhet”- thuhet në raportin e Policisë.

Tutje thuhet se rasti është duke u hetuar.