Ilustrim

Vushtrri, kanoset nga vëllezërit e gruas së tij

Një person në Vushtrri po pretendon se është kanosur nga dy vëllezërit e bashkëshortes së tij.

Sipas tij, ata kanë qenë të armatosur dhe pasi që ai është larguar, të dyshuarit kanë marr me vete motrën e tyre dhe fëmijët e saj.

Policia e ka hapur rastin si kanosje.