Ilustrim

Vlorë: Zbulohet Depoja e Drogës

Policia e Vlorës ka zbuluar një depo ku ruhej një sasi e madhe e kanabisit.

Sipas njoftimit të policisë një sasi prej 450kg mariuhanë është gjetur në fshati Bristan të Vlorës e paketuar për tu transportuar për në Malin e Zi.Droga është konfiskuar si pjesë e operacionit me policinë Malazeze dhe pas kapjes së një gomoneje e cila transportonte 28kg drogë për në mal të zi.

Në njoftimin e policisë tregohet se aksioni I përbashkët me policinë e Malit të Zi është duke vazhduar ndërsa hetimet janë hapur ndaj tre shtetasve shqiptarë dhe një shtetasi malazez.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!