Vjosa Osmani në samitin e BE-së: Jam e vetmja këtu që më duhet të marrë vizë

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani në fjalimin e saj gjatë takimit të liderëve të Ballkanit Perëndimor dhe BE-së në Bruksel ka thënë se është i vetmi person në tryezë që mori vizë për të marr pjesë në samit. Osmani theksoi se populli i Kosovës dëshiron më shumë mundësi e përparim, ku theksoi nevojën për një … Continue reading Vjosa Osmani në samitin e BE-së: Jam e vetmja këtu që më duhet të marrë vizë