FOTO: Naser Sertolli- KALLXO

Vjeshta në malet e Budakovës dhe Jezercit - FOTO

Fotografi me pamje të mrekullueshme vjeshte nga male të Kosovës.

Fotografitë janë bërë nga bjeshka e Budakovës. Nga këtu shihet një pjesë e madhe e territorit të Kosovës.

Bjeshka e Budakovës, bashkë me malet e Jezercit, janë një vend atraktiv që vizitohen nga turistë vendorë e të huaj.

 

Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO
Foto: Naser Sertolli – KALLXO