Vjedhjet në Trepçë - LIVE

Sonte në emisionin ‘Kallxo Pernime’ po transmetohet hulumtimi që zbardh hajninë e metaleve në ndërmarrjen Trepça.

Si organizohej vjedhja e mineraleve dhe si zvogëlohej sasia e plumbit që eksportonte ndërmarrja Trepça.

Çka thonë udhëheqësit e kësaj ndërmarrje?

Si u zbulua se peshorja e ndërmarrjes e cila po peshonte më pak kilogram të peshës së ngarkuar?

Në çfarë vlere monetare llogaritet vjedhja brenda një maune të ngarkuar me koncentratin e plumbit?

Çka thonë në Agjencinë e Metrologjisë së Kosovës për kalibrimin e peshoreve të ndërmarrjes Trepça.

Kush, apo çka ka ndikuar që peshorja ka matur më pak sasinë e koncentratit të plumbit se sa ishte në realitet.

Kush kërcënoi dhe kërkoi që kjo dosje të heshtej?

Deri ku ka shkuar hetimi penal i Policisë së Krimeve Ekonomike në Mitrovicë?

Çka ka ndodhur me dosjen e policisë në Prokurorin e Mitrovicës?

Emisioni transmetohet sonte nga ora 22:15 në TV Dukagjini dhe live në KALLXO.com