Vjedhje në lagjen "Dardania" të Prishtinës, Policia ndjek hajnin

Një vjedhje ka ndodhur para disa minutash në lagjen “Dardania” në e Prishtinës.

Nga informacionet e para dyshohet se vjedhja është kryer në një arkë të një marketi.

Policia e Kosovës ka arritur në vendin e ngjarjes dhe janë në kërkim të personit te dyshuar.

Një qytetar ka dërguar pamje nga vendi ku ka ndodhur ky rast.

KALLXO.com është në pritje të konfirmimit nga ana e Policisë.