FOTO ILUSTRIM

Viktima raporton në polici se u dhunua në vitin 2019

Një vajzë në Fushë Kosovë ka raportuar në polici se është dhunuar seksualisht dhe p dëshirën e saj nga një person i dyshuar.

Sipas njoftimit në raportin 24 orësh të policisë, thuhet se viktima ka raportuar se është dhunuar në vitin 2019.

Pas raportimit të viktimës në polici, i dyshuari për këtë rast është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.