VIDEO- Zjarr i madh në qendër të Prishtinës

Një zjarr i madh ka kapluar një objekt në qendër të Prishtinës.

Sipas videove dhe fotografive të dërguara në adresë të KALLXO.com, shihet se zjarri ka ndodhur mbrapa Hotel ‘Grand’.

Këto janë fotografitë dhe videot e dërguara në adresë të KALLXO.com: