(VIDEO) Shpikjet nga riciklimi

Një i ri nga një fshat i Kamenicës mbledh pajisje elektronike në deponi dhe me to ndërton mjete të ndryshme robotike. Disa shpikjet e tij janë: pajisje për t’i trembur qentë, dronë, aeroplanë të vegjël etj.