VIDEO - Prishtina e Shpend Ahmetit e mbushur me mbeturina

Në lagjen Tokbashqe në kryeqytet mbeturinat janë shpërndarë gjithkah dhe kjo po i pengon qytetarët.

Një qytetar ka dërguar në KALLXO.com një video ku shihen mbeturinat në këtë pjesë të kryeqytetit.

Video tregon për gjendjen e një pjese të qytetit në afërsi të parkut i cili shërben si pikë relaksi për shumë banorë të Prishtinës.