VIDEO - Në Bjeshkët e Sharrit në pikë të ditës priten drunjtë

Prerja ilegale e pyjeve nuk ka të ndalur në Malet e Sharrit. Një qytetar ka dërguar video dhe fotografi nga Luboteni ku shihet se prerja e drunjve është masive.

Në video dëgjohen motosharrat teksa presin drunjtë.

Për më shumë në video qytetari dëgjohet duke thënë se në atë zonë rojet e pyjeve nuk shihen pasi prerësit e drunjve janë parë gjatë tërë ditës duke prerë drunj.