VIDEO - Momenti i përplasjes në Kuvendin e Serbisë

Seanca e sotme në Kuvendin e Serbisë në të cilën pritej të diskutohej për Kosovën ka kaluar me tensione.

Deputetët të pozitës dhe opozitës, janë përplasur pas një përgjigje që presidenti serb, Aleksandër Vuçiq bëri ndaj deputetit, Boshko Obradoviq.

Në një video të publikuar në twitter nga Rainier Jaarsma, shihet sesi deputetët ia kanë mësyrë njëri tjetrit, përderisa presidenti serb ka qëndruar ulur.

Në anënt jetër, sot në Kuvendin e Kosovës, gjatë një seance kryeministri i vendit, Albin Kurti, bëri të ditura gjashtë kushte për pranimin e Asociacionit.

Përplasje mes deputetëve të pozitës dhe opozitës në Kuvendin e Serbisë