Foto: KALLXO.com

VIDEO - Mitrovicë e Veriut, komisionerët tymosin cigare brenda qendrës së votimit

Në shkollën “Sveti Sava” në Mitrovicën e Veriut komisionerë të zgjedhjeve janë parë duke konsumuar duhan brenda qendrës së votimit.

Kjo tregohet në pamjet e siguruara nga ekipi i KALLXO.com në këtë qendër votimi.

Gjithashtu në të njëjtën shkollë nuk po respektohet distanca dhe masat kundër pandemisë, nga ana e komisionerëve.

 

Foto: KALLXO.com