Tuneli në Meksikë - Burimi: VOA

VIDEO - Meksikë, tuneli që u përdor për trafikun e drogës drejt ShBA-ve

Autoritetet në Meksikë zbuluan një tunel që është përdorur për trafikun e drogës nga qyteti kufitar meksikan Tijuana në drejtim të Shteteve të Bashkuara.

Tuneli është afërsisht 242 metra i gjatë dhe është i pajisur me shina, ndriçim dhe sistem ventilimi.

Prokuroria meksikane njofton se hyrja e tunelit është në një shtëpi banimi.

Ky është tuneli i dytë që policia e Meksikës zbulon brenda më pak se një muaji./VOA