VIDEO – Kurti: Do të veprojmë në mbrojtje të qytetarëve dhe sovranitetit të vendit

Kryeministri Albin Kurti ka publikuar një video-adresim ku flet për situatën në veri, ku tashmë janë bllokuar disa rrugë nga qytetarët serbë të atyre zonave. “Ende pa filluar lëshimi ynë i dokumenteve të hyrje-daljeve në vendkalimet kufitare me Serbinë, strukturat ilegale serbe në veri filluan me bllokim rrugësh dhe të shtëna armësh. Atyre ju paraprinë … Continue reading VIDEO – Kurti: Do të veprojmë në mbrojtje të qytetarëve dhe sovranitetit të vendit