VIDEO - Kolona të gjata në Merdarë

Kolona të gjata janë krijuar në pikën kufitare në Merdarë.

Një qytetar ka dërguar një video në adresën e KALLXO.com në të cilën shihen pritjet dhe kolonat e gjata në Kosovë për të kaluar në Serbi.

Më poshtë mund të shihni videon: