VIDEO – Festa e Ballistëve që ‘ngjyrosi Tetovën me të kuqe’

Tifozët e klubit të futbollit “Shkëndija” nga Tetova kanë festuar 30 vjetorin e themelimit të grupit të tyre të tifozërisë “Ballistët” me një koreografi të jashtëzakonshme mbi gjithë qytetin.

Pamjet e publikuara kanë marrë vëmendje të mëdha në opinionin shqiptarë.

Tifozët “Ballistat” kanë publikuar një video përmes së secilin kanë uruar 30 vjetorin e themelimit të tyre dhe 110 vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë.

 KËTU mund ta shihni videon!