VIDEO - Digjen mbeturinat në rrugën Skenderaj - Runik

Në rrugën Skenderaj –Runik në drejtim të Istogut dje janë djegur disa mbeturina.

Një qytetar ka dërguar video dhe fotografi nga vendi i ngjarjes, që në të shihej zjarr tek një pjesë e mbeturinave që ishin lënë skaj rrugës.

Për më shumë shikoni pamjet.