VIDEO- Deputetët votojnë për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Kuvendi i Kosovës ka nisur vazhdimin e seancës plenare, me vetëm një pikë të rendit të ditës e qe është zgjedhja e Avokatit të Popullit.

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani paraprakisht kërkoi nga deputetët që t’i përmbahen rregullave anti-COVID-19.

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Publiée par Kallxo.com sur Lundi 28 septembre 2020

“Duhet t’i përmbahemi strikt rregullave për tu mbrojtur nga pandemia COVID-19, përfshirë distancën, përdorimin e masave dhe higjiena”, tha ajo.

Naim Qelaj është kandidati për të cilën do të votohet nga deputetët.

Këtë detyrë deri më tani e ka ushtruar, Hilmi Jashari.