VIDEO: Autobusi në Abri të Epërme ngec nga bora

Reshjet e vazhdueshme të borës dhe erërat e fuqishme kanë penguar qarkullimin e automjeteve në fshatin Abri e Epërme të Komunës së Drenasit. Sipas një qytetari që ka dërguar video në KALLXO.com, bora ka bllokuar rrugën kryesore të fshatit. Rasti ka ndodhur sot rreth orës 07:00 të mëngjesit. Raportuesi ka bërë të ditur se autobusi … Continue reading VIDEO: Autobusi në Abri të Epërme ngec nga bora