Lëvizja Vetëvendosje

VIDEO - Atmosfera e LVV në Mitrovicën e Veriut

Dhjetra qytetarë në Mitrovicën e Veriut janë mbledhur tek selia e Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë të Veriut duke brohoritur UCK, Shqipëri Etnike.

KALLXO.com sot ka qëndruar që nga orët e hershme të mëngjesit në këto dy qytete për të parë për së afërmi zgjedhjet si dhe atmosferën pas orës 19:00, kur edhe u mbyllën qendrat e votimeve në këto dy komuna, Mitrovicë Veriore dhe në Podujevë.

KALLXO.com ju sjellë pamje nga atmosfera në qytetin e Mitrovicës së Veriut.

KQZ pritet të dal në konferencë për të treguar fituesin në këto dy qytete.