Pamje, Policia e Kosovës me vetura civile gjobitë shoferët në autostradë

Të premten e kësaj jave në Rubrikën “Policia” të Emisionit “Drejtësia në Kosovë” u transmetua aksioni i policisë ndaj vozitjes së rrezikshme në autostradë.

Njësia e Autostradës në kuadër të Policisë së Kosovës, me veturë civile kanë bërë patrollim për parandalimin e aksidenteve dhe identifikimi i kundërvajtësve të ndryshëm në trafik.

Policia fillimisht në këtë aksion, ka identifikuar një veturë e cila ka tejkaluar shpejtësinë në autostradë, mbi 170km/h. Vozitësi u gjobitë me 300 euro, 3 pikë negative me bazë ndalese 3 muaj.

Edhe personi dytë, ka tejkaluar shpejtësinë e lejuar, me 120km/h. Ai është gjobitur me 150 euro dhe pasi është shtetas i huaj, patent shoferi i është konfiskuar deri në pagesë të gjobës.

Në rastIn e tretë, gjithashtu një vozitës ka tejkaluar shpejtësinë me 200km/h në zonën 120km/h. Ai është gjobitur me 300 euro dhe ndalesë për vozitje 3 muaj me 3 pikë negative.

Aksioni i Policisë ndaj vozitjes së rrezikshme në autostradë

Aksioni i Policisë ndaj vozitjes së rrezikshme në autostradë

Publiée par Kallxo.com sur Vendredi 5 juin 2020