Vetëvendosje kërkon të shpallet e pavlefshme vota e Etem Arifit për Qeverinë Hoti – LIVE

Sot, në seancën dëgjimore që po mban Gjykata Kushtetuese për ankesën e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje për votën e deputetit Etem Arifit. Përfaqësuesi ligjor i Vetëvendosjes, Blerim Sallahu, ka kërkuar që vota e Arifit ndaj qeverisë së Avullah Hotit të shpallet e pavlefshme dhe zgjedhja e ekzekutivit kosovar të shpallet kundër kushtetuese. “Grupi Parlamentar … Continue reading Vetëvendosje kërkon të shpallet e pavlefshme vota e Etem Arifit për Qeverinë Hoti – LIVE