Vetëvendosje bëhet me televizion të vetin

Lëvizja Vetëvendosje është subjekti i parë politikë në Kosovë që bëhet me televizion të vetin.

Vetëvendosja ka bërë të ditur për krijimin e televizionit të tyre – TVV.

Intervistën e parë në këtë TV e ka dhënë ish ministri i Financave, Besnik Bislimi.

Intervistë me Besnik Bislimin

Intervistë me nënkryetarin e LV-së dhe ish-ministrin e Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi me temat: Rishikimi i buxhetit, mungesa e planit ekonomik për rimëkëmbje, ideja e tërheqjes së parave nga Trusti.

Publiée par Lëvizja VETËVENDOSJE! sur Jeudi 6 août 2020