Veseli: Do ta shtoj pjesëmarrjen e grave në Qeverinë time 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli  ka zhvilluar sot takim me gratë e PDK-së në Lipjan.

Veseli ka thënë se në qeverinë e ardhshme që do ta udhëheqë ai, pjesëmarrja e grave do të jetë shumë më e madhe.

Nëpërmjet një statusi në Facebook, Veseli ka thënë se gratë e Kosovës kanë dhënë një kontribut të madh në çdo etapë të rëndësishme të vendit.

“Gratë kanë dhënë një kontribut të madh në çdo etapë të rëndësishme të vendit tonë, gjatë qëndresës ndaj okupatorit, në luftën për liri dhe sot në shtet-ndërtim. Jam i bindur se do të kenë një rol vendimtar në luftën ndaj korrupsionit që do të zhbllokojë potencialet zhvillimore të Kosovës. PDK është lidere në Kosovë për sa i përket përfshirjes së grave në vendim-marrje. Në qeverinë time të ardhshme pjesëmarrja e grave në qeveri do të rritet edhe më shumë”, ka shkruar Veseli./21Media.

Kujtojmë se në qeverinë në dorëheqje, ku në koalicion është edhe PDK-ja, janë vetëm dy ministre gra.