Vendosen ekranet për publikimin e të dhënave të cilësisë së ajrit

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, dhe përfaqësuesi kryesor i Zyrës së Agjencisë japoneze JICA për Ballkan, Jiro Takeichi, sot në sheshin  “Nëna Tereza” prezantuan monitoruesin e ajrit i cili i njofton qytetarët për gjendjen e ajrit në vend. Projekt ka filluar nga viti 2017 deri 2020 projekt me vlere mbi 4 milionë … Continue reading Vendosen ekranet për publikimin e të dhënave të cilësisë së ajrit