Vendet e Quintit dhe BE kërkojnë nga qeveria të lejojë referendumin e Serbisë në Kosovë

Përmes një deklarate të përbashkët, ambasadorët e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar, Shteteve të Bashkuara, si dhe Bashkimi Evropian, kanë kërkuar nga Qeveria e Kosovës që t`i lejojë qytetarët serb që të votojnë në referendumin e së dielës në një proces të organizuar nga OSBE. Ata kanë shprehur keqardhje se Qeveria e Kosovës nuk … Continue reading Vendet e Quintit dhe BE kërkojnë nga qeveria të lejojë referendumin e Serbisë në Kosovë