Qyteti i Suherekës

Vëllai sulmon vëllain për pronë

Policia ka arrestuar një person gjatë ditës së djeshëm për veprën penale lëndim i lehtë trupor.

Incidenti ka ndodhur të mërkurën rrethorës 14:55 në Suharekë.

I dyshuari kishte rrahur vëllain e tij për një pronë.

Dy vëllezërit kishin një mosmarrëveshje mes vete për pronën dhe më pas, ka filluar edhe rrahja.

Viktima ka pranuar trajtim mjekësor në lidhje me lëndimet e marra ndërsa i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje për 48 orë.