Veliu për Sfeçlën: Nuk ka kryer asnjë punë, përveç që dha leje të lëvizjes për ‘dostat e tij’

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu ka thënë se ish-ministri nga Qeveria Kurti Xhelal Sfeçla, së bashku me shokë duhet të turpërohet që la qytetarët e Kosovës pa targa dhe pa dokumente të tjera personale. Veliu përmes një postimi në Facebook ka thënë se Sfeçla po bën përpjekje dëshpëruese, të shoqëruara me gënjeshtra, me … Continue reading Veliu për Sfeçlën: Nuk ka kryer asnjë punë, përveç që dha leje të lëvizjes për ‘dostat e tij’