Vegla e mençur transformon mbajtësin e rëndë të çelësave në një mjet dore

Mbi 2 milionë njerëz kanë riformuar mbajtësit e mërzitshëm të çelësave me këtë alternativë të re të mrekullueshme.

E përbërë me alumin të shkallës së avionit, më  e vogël se një pako çamçakëzash, dhe e kompletuar me aksesorë- të gjithë po vrapojnë pas kësaj vegle, shkruan NextTech.

A zgjoheni në mes të natës me djersë të ftohta duke u shqetësuar sa i rëndë dhe i shëmtuar është mbajtësi juaj i çelësave? Sigurisht që jo. Por kur një risi si ky planifikues i çelësave del në pah, ju bën të ndaleni dhe t’i hidhni një sy mbajtësit arkaik të çelësave tuaj.

Pra, duhet të ketë diçka më të mirë, apo jo? Dhe ja ku e keni.

I quajtur Çelës i mençur-organizuesi origjinal i çelësave.

Dizajni ‘S’ i patentuar i ‘Keysmart’ ju lejon të mbani 14 çelësa duke shtuar çelësin kyç, që u jep edhe një ndjesi të “Stilit zviceran”, për nga pamja dhe përbërja.

Pasi ta shihni do ta kuptoni se përse është kaq i famshëm.

Por, mos lejoni që shkëlqimi i tij i thjeshtë të ju mashtrojë. Keysmart është i qëndrueshëm dhe i ndërtuar për të zgjatur shumë. Kur ta mbani për herë të parë, do ta kuptoni se keni në dorë një punim kualitativ .

Me një numër të madh aksesorësh për të zgjedhur, ju mund ta transformoni mbajtësin tuaj të mërzitshëm të çelësave në një, mjet multi-funksional.

Disa prej veçorive të tij janë: Hapës për birra, pajisje inox, dritë sinjalizuese, port mikro-USB, një rreth për t’i lidhur çelësat e makinës, tregues baterie, varet në xhep.

Deri tani më shumë se 2 milionë njerëz e kanë blerë në 173 shtete.

Përgatiti-Ardita Zeqiri