Foto: Xhevdet Bajraj/Facebook

Vdes shkrimtari Xhevdet Bajraj

Shkrimtari Xhevdet Bajraj ka vdekur gjatë ditës së sotme.

Lajmi për vdekjen e tij u bë i ditur nga vëllai i tij, Fadil Bajraj.

“Njoftim mortor: sot pas një sëmundje të shkurtër ndërroi jetë vëllai im Xhevdet Bajraj. Për datën e varrimit ju lajmërojmë në ditët në vijim”, ka shkruar ai.

Xhevdet Bajraj ka lindur në vitin 1960 dhe që nga koha e luftës në Kosovë jetonte në kryeqytetin e Meksikës, Mexico City, ku kishte shkuar si refugjat