Vdekja e Diego Maradona - Policia bastis shtëpinë dhe klinikën e mjekut

Prokurorët argjentinas po hetojnë mjekun e Diego Maradona për vrasje të mundshme pas vdekjes së legjendës së futbollit katër ditë më parë.

Policia në Buenos Aires ka kontrolluar shtëpinë dhe klinikën private të Leopoldo Luque janë duke hetuar nëse kishte neglizhencë në trajtimin e Maradona pas operacionit.

60-vjeçari vdiq nga një sulm në zemër në shtëpinë e tij ku ishte duke u shëruar.

Maradona kishte një operacion të suksesshëm në një mpiksje gjaku në tru në fillim të nëntorit dhe do të trajtohej për varësi nga alkooli.

Dr Luque ka theksuar se ai është duke bashkëpunuar me autoritetet dhe se ai kishte bërë më të mirën për Maradona deri në fund./BBC