Vazhdon aksioni në rastin 'Brezovica'

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka njoftuar se ka vazhduar aksioni për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara në Brezovicë.

Sipas Prokurorisë, sekuestrimet janë bërë në zonën e III-të të Parkut Kombëtar “Sharri”.

“Edhe ky aksion i sotëm i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, është vazhdimësi i aksioneve të mëhershme në zonën e Brezovic”- thyhet në njoftimin e Prokurorisë Themelore në Ferizaj.

Dosja “Brezovica” deri më tani ka dërguar në burg mbi 30 persona, përfshirë zyrtarë të lartë shtetërorë përgjegjës për ndërtimin e mbi 500 vilave dhe hoteleve në zonën e mbrojtur të maleve të Sharrit.
Dosja ngre dyshime për një aferë ku besohet të jenë kërkuar mbi 20 milionë euro mito nga zyrtarë e kompani të ndryshme të ndërtimit.