Logo e Universitetit të Prishtinës - Foto: KALLXO.com

UP-ja ngritet për 262 vende më lartë në Webometrics

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” është ngritur për 262 vende më lartë në listën e universiteteve më cilësore, në platformën botërore për rangimin e universiteteve – Webometrics.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i Këshillit Drejtues të UP-së, Altin Sahiti.

“Sot u bë edhe përditësimi më i ri në platformën webometrics i cili ngrit UP-në për 262 vende. Në bashkëpunim me Rektorin Qerimi kemi ndërrmarr disa hapa konkret duke përditësuar disa nga të dhënat brenda UP që merr për bazë webometrics dhe kështu i kemi paraprirë matjeve në Janar që i bënë kjo platformë”- ka thënë Sahiti.