Uji vërshoi rrugët e Gjilanit pas shiut të sotëm

Shiu që ra sot, ka përmbytur një pjesë të qytetit të Gjilanit.

Një qytetar ka dërguar fotografi dhe video të qendrës së qytetit ku shihet uji mbi rrugët e qytetit.

Kjo rrugë është zgjeruar dhe ri asfaltuar javëve të fundit.