U raportua nga babai si e zhdukur, arrestohet një person nën dyshimet për dhunim seksual ndaj të miturës

Gjatë ditës së djeshme është raportuar se një vajzë e moshës së mitur nga Komuna e Gjilanit ishte larguar nga shtëpia dhe nuk dihej për vendndodhjen e saj.

Babi i saj kishte raportuar rastin në Polici.

Por tashmë viktima është rikthyer në shtëpi dhe sipas saj ajo kishte qenë gjatë kësaj kohe në shtëpinë e nje personi.

Personi ku ka qëndruar vajza e moshës së mitur është arrestuar nga Policia.

Me urdhër të prokurorit ai është dërguar në mbatje.

Babai raporton zhdukjen e vajzë së mitur