Tualetet në Gjinekologji pa sapun e letra higjienike (VIDEO)

Gratë shtatzëna të cilat janë duke pritur lindjen e fëmijëve në Klinikën e Gjinekologjisë Obstetrike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, po ballafaqohen me mungesë të preparateve e letrave higjienike në këtë klinikë. KALLXO.com ka siguruar video dhe fotografi të banjës në katin e dytë të kësaj klinike. Ujë që rrjedh nëpër guaskat e dëmtuara … Continue reading Tualetet në Gjinekologji pa sapun e letra higjienike (VIDEO)