Tri tërmete godasin Italinë

Tri termete kanë goditur sot Italinë sipas Qendrës Sizmologjike Evropiano-Mesdhetare (EMSC).

Tërmeti i parë është regjistruar para gati 5 orëve dhe është thënë se ishte i fuqisë 4.4 shkallë të Rihterit.

I dyti është regjistruar para një ore, dhe ishte i fuqisë 4.6 ballë të Rihterit, ndërsa i fundit ëshë regjitruar para 45 minutave magnitudë 4.2 shkallë.