Tragjedia në Gjilan, suspendime masive në Polici

Pas raportimit për incidentin në Gjilan, ku dyshohej se ishte e përfshirë një zyrtare policore, Inspektorati Policor i Kosovës, respektivisht hetuesit e IPK-së, kanë dalë në vendin e ngjarjes në lagjen ‘’Bujanina’’. Ekipet e hetuesve të IPK-së në koordinim me Prokurorinë e Shtetit dhe zyrtarë të PK-së kanë ndërmarrë veprime hetimore lidhur me këtë rast … Continue reading Tragjedia në Gjilan, suspendime masive në Polici