Toka për festivalin - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për çështjen e festivalit “Sunny Hill”, e cila zgjoi debat në opinion gjatë muajit qershor pas lajmit se është anuluar mbajtja e tij në Prishtinë.

Në debat janë të ftuar ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi dhe kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama.

Çka përfshin draft-kontrata me “The Sunny Hill” dhe kryetarit Përparim Rama?

Ku do të mbahet festivali?

Çka kishte kërkuar shtesë Ministria nga Komuna?

Përse u zhvendos festivali për në Tiranë?

Kur do t’i jepet epilog çështjes së festivalit ‘Sunny Hill’?