Thaçi: Kosova dhe Japonia do të zgjerojnë bashkëpunimin në fusha të tjera

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi gjatë qëndrimit të tij në Japoni ka darkuar me kryeministrin japonez, Abe Shinzo.

Në një postim që e ka bërë në Twitter, presidenti Thaçi shkruan se ky samit ishte prodhues.

Tutje, ai shtoi se kanë rënë dakord që të zgjerojnë bashkëpunimin në fusha të  reja mes dy shteteve.

Për më shumë lexojeni postimin e plotë të Hashim Thaçi:

Samiti prodhues dhe darka me kryeministrin Abe Shinzo. Ne ramë dakord për mbështetje të ndërsjellë, bashkëpunim më të madh dypalësh në forume ndërkombëtare, duke përfshirë zgjerimin e bashkëpunimit në fusha të reja midis Kosovës dhe Japonisë.