Tërmet në Rumani dhe Kroaci

Rumania dhe Kroacia janë goditur nga tërmete sot, sipas Qendrës Sizmologjike Evropiano-Mesdhetare (EMSC).

Tërmet i fuqisë 5.0 shkallë është regjistruar në Rumani rreth 2 orë më parë, ndërsa një tjetër tërmet i fuqisë 3.0 ballë është regjistruar pas disa minutave në këtë shtet.

Lëkundje të tërmetit janë dëgjuar edhe në Kroaci sot pasdite.

Sipas EMSC-së, tërmeti në Kroaci është dëgjuar rreth orës 15:30.

.