Tërhiqet kompania e zyrtarit të LDK-së që fitoi në thirrjen e menaxhimit të pishinës ‘Gërmia’ në Kryeqytet

Kompania “Delice Caffe” Sh.p.k e cila fitoi në thirrjen për menaxhimin e pishinës “Gërmia” në Kryeqytet është tërhequr. Kështu ka njoftuar kjo ndërmarrje përmes një njoftimi në “Facebook” më 30.05.2024 duke mos bërë të ditura arsyet. “Ju njoftojmë se Operatori Ekonomik i shpallur fitues dhe i vetmi aplikues në konkursin e shpallur për thirrjen publike … Continue reading Tërhiqet kompania e zyrtarit të LDK-së që fitoi në thirrjen e menaxhimit të pishinës ‘Gërmia’ në Kryeqytet