Tejkaloi në vijë të plotë e nuk kishte as patent shofer, 22-vjeçarit në Ferizaj i inicioet fetëparaqitja për gjykatë

Policia Rajonale e Ferizajt njofton se një person më 26.02.2024 në orën 23:59 në rrugën “Rexhep Bislimi” ka bërë tejkalim në vijë të plotë.

A.M 22-vjeçar u ftua në stacionin e Policisë dhe ndaj tij u inicua fetëparaqitje për gjykatë pasi që ai nuk e kishte të fituar të drejtën për patentë shofer.

Vetura sipas Policisë ka qenë me targa vendore dhe e tipit “Diamler Benz”.

Informatën për këtë rast, Policia e mori më 27.02.2024.